Προσθεσε την επιχειρηση σου

Σε 3 απλά βήματα. Η καταχώρηση είναι απολύτως δωρεάν!

01

Μπες στο Gipedakias.gr

Γίνε μέλος του Gipedakias.gr, πατώντας στο κουμπί "Είσοδος / Εγγραφή" στο πάνω δεξι μέρος της οθόνης σου και επιλέγοντας τον τρόπου εισαγωγής σου. Στην συνέχεια επέλεξε το είδος γηπέδου που θέλεις να εισάγεις από το "(+) Δημιουργία Γηπέδου", στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας.

Login Page
02

Καταχώρησε το Γήπεδό σου

Συμπλήρωσε τα στοιχεία του γηπέδου. Όσο περισσότερα στοιχεία προσθέσεις για το γήπεδο σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι για τους χρήστες να γνωρίσουν την επιχείρησή σου. Είναι σημαντικό το γήπεδο να έχει τις δικές του φωτογραφίες. Μπορείτε να ανεβάσετε μαζικά πάνω από μια φωτογραφίες για τη σελίδα του γηπέδου. Σε περίπτωση που δεν επιλέξετε κάποια δική σας φωτογραφία, το gipedakias.gr θα ορίσει μια default φωτογραφία για την παρουσίαση του γηπέδου σας.

New Field Page
03

Preview Γηπέδου

Δες πως θα φαίνεται το γήπεδό σου στους χρήστες. Μπορείς ακόμα να κάνεις αλλαγές στο γήπεδό σου, ή να συνεχίσεις στην καταχώρηση του γηπέδου.

Preview Tennis Court
04

Προς Καταχώρηση

Μετά την καταχώρηση του γηπέδου, η ομάδα του Gipedakias.gr θα εξετάσει το γήπεδο και θα επιβεβαιώσει την καταχώρησή σας. Η διαδικασία διαρκεί 1-2 μέρες. Για οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από την σελίδα "Επικοινωνία".

Graphic
05

Το γήπεδο σου είναι LIVE!

Το γήπεδό σου είναι πλέον ορατό σε όλους! Μπορείς ακόμα να επεξεργαστείς τις πληροφορίες του γηπέδου από την καρτέλα του προφίλ σου. Φρόντισε οι πληροφορίες του γηπέδου να είναι πάντα up-to-date!

Graphic